Verzending & Levering

Bij een bestelling boven de €75 krijg je gratis verzending met track & trace!
Wanneer je op werkdagen voor 16:30 besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden!
Alle bestellingen worden volledig discreet opgestuurd!

Wij hebben de volgende verzendmethodes:

€1 Briefpost verzending

Bij deze bezorgoptie wordt je bestelling in een enveloppe met postzegel in je brievenbus afgeleverd. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn!

€4,15 Brievenbuspakje met track & trace

Bij deze bezorgoptie wordt je bestelling in een klein brievenbus doosje of grotere enveloppe door PostNL in je brievenbus afgeleverd. Ook voor deze bezorgoptie hoef je dus niet thuis te zijn. Omdat bij deze verzendmethode een track & trace code zit staan wij garant voor de aflevering van jouw bestelling!

€6,95 PostNL thuisbezorgd

Met deze verzendmethode wordt jou bestelling thuis opgestuurd in een doosje. Hiervoor hoef je verder geen handtekening te geven maar dien je wel thuis te zijn. Mocht je niet thuis zijn dan wordt je pakket alsnog naar een PostNL punt gebracht waar je deze vervolgens op kan halen.

€8,95 Aangetekend pakket met track & trace aan huis geleverd
Met deze verzendmethode wordt jouw bestelling aangetekend opgestuurd in een pakket. Hierbij dien je echter wel thuis te zijn en moet er een handtekening worden gezet bij ontvangst. Dit is de veiligste verzendmethode en wij bieden hierbij ook garantie aan voor de aflevering van jouw bestelling!

€8,95 Pakket laten versturen naar een PostNL punt

Bij deze verzendmethode sturen we jouw bestelling op naar het door jouw opgegeven PostNL punt. Hierdoor hoef jij dus niet thuis te wachten tot je pakketje komt. Wel zo handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om thuis te blijven wachten. Ook bij deze verzendmethode staan we garant voor de aflevering van jouw bestelling!

Wanneer je een bestelling plaatst waarbij een track & trace code zit dan krijg je deze per mail nadat wij je order hebben verwerkt, meestal is dit rond 17:00.