Herroepingsrecht

Wanneer je een bestelling plaatst op onze webwinkel dan heb je tot 14 dagen na ontvangst het recht deze zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de verpakking niet verbroken is. Mocht de verzegeling van je bestelling verbroken zijn dan is je bestelling definitief en kan deze niet meer retour gestuurd worden. Wanneer je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, heb je na het annuleren van je bestelling nog 14 dagen de tijd om je bestelling retour te sturen. Wanneer we je bestelling retour hebben ontvangen krijg je vervolgens het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De retourkosten van de bestelling zijn echter wel voor je eigen rekening. Deze retourkosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket. Het is verstandig om voor de exacte tarieven te informeren bij je vervoerder.

Wanneer je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal je de bestelling met alle geleverde toebehoren en indien in een zo origineel mogelijk staat en verpakking aan ons retour sturen. Om gebruik te kunnen maken van je herroepingsrecht kan je contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via WhatsApp. Wanneer we je retour hebben ontvangen zullen we vervolgens binnen 14 dagen na ontvangst het verschuldigde bedrag terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Producten die u via onze webwinkel koopt met een beperkte houdbaarheid en producten die behoren tot hygiëne producten kunnen niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht kan hierop dan ook niet worden toegepast. De verkoop is bij deze producten na een succesvolle betaling definitief.